Locaties en partners

Een goede samenwerking is als een wonderformule

Smile heeft in de afgelopen jaren vele succesvolle evenementen gerealiseerd. Hierbij hebben we met onze opdrachtgevers een goede relatie opgebouwd, hetgeen heeft geleid tot een aantal permanente samenwerkingen.
Als leverancier van licht, geluid, video, rigging, stroomvoorziening en creatieve technische oplossingen zijn wij trots dat wij deel mogen uitmaken van deze partnerships.

Smile is exclusief AV leverancier van Circa Amsterdam.


AV leverancier van Circa Amsterdam

Reacties van onze partners:Smile is Preferred Supplier voor alle technische faciliteiten in de Kromhouthal.“Het team van De Kromhouthal werkt al jaren heel goed samen met Smile Licht en Geluid. Sinds 1 januari 2016 is Smile dan ook officieel onze Preferred Supplier voor alle technische faciliteiten. Samen met Smile Licht en Geluid hebben wij geïnvesteerd in de basistechniek, zoals sfeerverlichting, vaste rigging en motortakels. Hierdoor wordt het voor onze opdrachtgevers nog makkelijker om evenementen in onze locatie te organiseren. Onze relaties zijn erg tevreden over de flexibiliteit, het meedenken van en ontzorgen door het team van Smile. We hebben samen met Smile mee mogen werken aan vele mooie en succesvolle events.”

– Vincent de Ridder – [directeur Kromhouthal]Het leveren van een goed eindproduct aan Intent Event Marketing, waarbij er in oplossingen wordt gedacht en er aandacht is voor de afwerking.“Het team van Smile onderscheidt zich door het leveren van goed eindproduct, waarbij er in oplossingen wordt gedacht en er aandacht is voor de afwerking.”

– Frans Smits – [directeur In’tent eventmarketing]Smile is een volwaardige licht, geluid en AV partner van Ten Events in de evenementenbranche.“De mannen van Smile ken ik al vele jaren. Ooit begonnen met boxen, statieven en lampen voor de drive inn shows en nu uitgegroeid tot een volwaardige licht, geluid en AV partner in de evenementenbranche. Smile is een eerlijke club mensen, die altijd voor ons klaar staan en afspraken te allen tijde nakomen. Ze denken in oplossingen en kansen en néé komt niet in het woordenboek van Smile voor. Ik hoop dat onze prettige samenwerking nog tot in lengte van jaren mag voortduren.”

– Marco ten Berge –  [directeur Ten Events]Smile is al jarenlang een zeer betrouwbare partner van SVP Sfeerbeheer, die altijd een stap extra zet waardoor de techniek ontzorgd wordt.“Smile blijkt al jarenlang een zeer betrouwbare partner, die altijd een stap extra zet waardoor de techniek ontzorgd wordt”

– Yuri Jansen – [directeur SVP Sfeerbeheer]“Smile. Betrouwbaar. Oog voor detail. Leuk in de Omgang.

Mark is een baas.
Frank is de eigenaar; goed om mee te communiceren en hij is voor Feyenoord.
Smile moet wel proberen meer bier te drinken op de afterparty’s.
Smile slaapt het liefst niet met z’n tweëen op een kamer; dat is wel een beetje jammer.
Smile is gewoon baas.”

– Sijmen Stronks – [Organisatie Lepeltje Lepeltje / Into The Woods festival]L'oréal heeft mede dankzij het team van Smile een zeer succesvol event kunnen neerzetten.“We hebben mede dankzij het team van Smile een zeer succesvol event kunnen neerzetten. De samenwerking was voorafgaand erg prettig. Smile is creatief, pro-actief, flexibel en beschikt over enorme passie van het vak. Gedurende het gehele traject denken zij met je mee om een optimaal resultaat te realiseren. Super!”

– Chantal ten Kroode – [L’Oréal – Marketing & Communications Coördinator]Smile denkt in het voortraject creatief mee met O is 4 om tot een mooi eindproduct te komen.“We werken al meer dan 10 jaar samen met Smile. Het is een zeer betrouwbare partner, de mannen zijn prettig en vooral zeer flexibel om mee te werken. In het voortraject wordt er heel creatief meegedacht om tot een mooi eindproduct te komen. Op naar de volgende 10 jaar!”

– Marnix Heeger – [Evenementenbureau O is 4 / Organisatie Amsterdam Light Festival]Studiostream.nl“Samen met onze dochteronderneming Studio Stream bedienen wij alle facetten op de zakelijke markt. Onze livestream- en webinar studio in Utrecht is een absolute aanvulling om kennisdeling en de boodschap van onze opdrachtgevers via online kanalen bij de doelgroep te krijgen. “

– Remko Vossen / Mede-oprichter van Studio Stream – webinar studio Utrecht